La botiga Fruites i Verdures K La Sita l'hem traslladat a Fruites i Verdures El Mas

Hide
Show

Clients contents amb els nostres serveis


Pretenem donar un servei personalitzat al client. Ajudar a fer la seva compra i recomanar-li el bo i millor del que tenim. Podeu dirigir-vos amb el formulari de contacte al peu de la web, per a qualsevol dubte, pregunta, o bé per fer la comanda. En aquest úlltim cas, l´entrega es lliurarà a partir de les 17.00 hores; per les comandes fetes abans de les 14.00 h. Tenim oberts els diumenges i festius de 9.00 a 13.30h.

Compra amb confiança


Escollim personalment la fruita i verdura cada dia. No comprem res que no comprovem físicament, pel que pots comprar amb total confiança. El que no ens agrada per nosaltres, no ho volem per els nostres clients. Donem preferència a la qualitat del producte per sobre del preu.

La Nostra Botiga

Fresc cada dia


Regala Panera de Fruites pel Nadal

Realitzem la compra de la mercaderia a diari. Del mercat portem la màxima qualitat i frescor a la nostra botiga. Els nostres proveïdors ja saben quin tipus de producte i quina qualitat volem, independenment del preu. Si trobem que les condicions de la mercaderia no s´ajusten al que volem, no ens ho recomanen. Aquell dia, preferim no tenir un producte que tenir-lo de baixa qualitat.

Entrega a domicili gratuïta


Podem fer l´entrega de les comandes a domicili, sense cap tipus de despesa pels nostres clients de Sant Quirze.

Entrega a domicili%d bloggers like this: