La botiga Fruites i Verdures K La Sita l'hem traslladat a Fruites i Verdures El Mas

Hide
Show
 Categories : fruteria san quirze valles Novetats

 

Alls Negres

L’ALL NEGRE
Aquest tipus d’all pràcticament no té olor. La polpa es desfà a la boca i és 100% natural. Es negre pel contingut que té de sucres i aminoàcids, els quals es converteixen en una substància que es diu melanoidina, responsable de la col.loració final fosca. La fermentació també camvia el sabor cap a dolç i, per tant, al menjar-lo, mai tindrem mal alè com sí passa amb l’all normal.  Les seves propietats són moltíssim més completes que les de l’all normal que tots coneixem. Hi han estudis que demostren els beneficis que porta l’all negre per la salut:
1.- Té 10 vegades més d’antioxidants que l´all fresc. Potent per fer disminuïr el risc d´enfermetats cròniques (artritis reumatoide, problemes de circulació, enfermetats del cor, o alzheimer).
2.- Redueix el risc de càncer, degut al component S-Allcysteine.
3.- Té propietats anti-bacterianes (combat les infeccions i millora la inmunitat).
4.- Elimina la sensació de fatiga. Els polifenols presents a l´all negre són una protecció pel cervell, el cor i inhibeixen l´arteriosclerosi.
5.- Promou el fluxe de rec sanguini, el que fa que millori la pressió alta, protegeix el cervell i el cor.
6.- Degut al potent poder que té antioxidant, l´all negre actua contra l´aparició de taques i arrugues a la pell.
Per menjar sembla com un caramel, amb una textura semblant a la de les panses o les figues. Es pot menjar a qualsevol moment del dia, preferentment al matí, i com si fos un fruit sec. Per cuinar és un bon complement per acompanyar a tomàquets, canapés, formatges i carns o peixos, pastes, arrossos i vegetals; adorna pel color i és original pel seu aroma.


Tags :

Comenta

La teva adreça de correu no serà visible. Dades obligatories *

Has d' Identificar-te per publicar un comentari.

%d bloggers like this: