La botiga Fruites i Verdures K La Sita l'hem traslladat a Fruites i Verdures El Mas

Hide
Show
 Categories : fruteria san quirze valles Receptes

 

 Carbassa i bolets

Recepta cedida per la MONTSE RODRIGUEZ

Ingredients:

1/2 qg. de carbassa, 30 grs. de bolets de temporada (rossinyols, camagrocs, o rovellons), 400 ml. de llet evaporada Ideal, 1 ceba, 1 porro, 1 pastilla de caldo, 1 dent d´all, 1 branqueta de julivert, oli, sal i pebre negra.

El.laboració:

  1. Posar en una olla la ceba i el porro bén picat amb una mica d’oli, a foc suau, fins que comencin a agafar un to daurat.
  2. Afegir-hi la carbassa i mantenir-ho 10 minuts amb la pastilla de caldo bén desfeta.
  3. Tirar la llet evaporada i 400 ml. (2 gots) d’aigua. Salar una mica i coure durant 25 minuts.
  4. Netejar els bolets, fer-ne trossos i posar-los en oli amb all i julivert, fins que hagin absorbit quasi tot el suc de la cocció.
  5. Passar la crema de carbassa pel passapurés o túrmix, colar pel xino i barrejar amb els bolets.
  6. Rectificar de sal si fa falta i tirar una polsim de pebre negra.
  7. Si fregiu uns pinyons junt amb els bolets i julivert picat, li donarem més color al plat.

Fàcil i deliciós..


Tags :

Comenta

La teva adreça de correu no serà visible. Dades obligatories *

Has d' Identificar-te per publicar un comentari.

%d bloggers like this: