La botiga Fruites i Verdures K La Sita l'hem traslladat a Fruites i Verdures El Mas

Hide
Show
 Categories : fruteria san quirze valles Receptes

 

Vichyssoise

Temps d’el.laboració: 1 hora.
Dificultat: fàcil.

Ingredients per 4 persones:

75 gr de mantega 500 gr de porros (part blanca), 500 gr de patates, 1 litre de brou de carn o aigua, sal, pebre blanca y 250 ml de nata.

El.laboració:

  1. Netegem bé esl porros fent talls en creu a l´estrem més verd i netejant-los amb un bon raig d´aigua. Convé que no quedi res de la sorreta que porten.
  2. Rentem, pelem i tallem les patates a trossos.
  3. Ofeguem el porro en la mantega, tenint la precacucio de que qudei blanc, sense res de color.
  4. Quan estigui tou hi afegim la patata i el brou. Salpebremii ho cuniem durant 1/2 hora. Llavors ho triutrem i ho deixem refredar.
  5. Un cop estigui bén fred ho passem pel colador xinès junt amb la nata.
  6. Rectifiquem de sabor -si s’escau- i ja es pot servir.

Tags :

Comenta

La teva adreça de correu no serà visible. Dades obligatories *

Has d' Identificar-te per publicar un comentari.

%d bloggers like this: